16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

KALAMAKI AROUND THE WORLD

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27/07/2017 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
24,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 14,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουλίου
  • Εξειδικευμένα
  • Επίπεδο Basics
KALAMAKI AROUND THE WORLD

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Καλαμάκια δεν έχουμε μόνο εμείς. Τα καλαμάκια συναντώνται σε διαφορετικές χώρες με διαφορετικές γεύσεις και συνοδευτικά. Αrrosticini χαρακτηριστικό της κουζίνας Abruzzo, είναι το Ιταλικό καλαμάκι, με κρέας από πρόβατο περασμένο σε σουβλάκια, το fast food των βοσκών της Ιταλίας δηλαδή. Στην Ισπανία και ειδικότερα στην περιοχή της Ανδαλουσίας συναντάμε τα Pinchitos, μικρούς κύβους κρέατος (κοτόπουλο ή αρνί ή μοσχάρι) περασμένα σε σουβλάκι, λέγεται πως έχουν επηρεαστεί από τη Νότια Αφρική. Το yakitori σημαίνει ‘’ψητό κοτόπουλο’’ και είναι το αντίστοιχο καλαμάκι της Ιαπωνίας. Κρέας κοτόπουλου περασμένο σε σουβλάκια μαριναρισμένο σε μείγμα από σάλτσα σόγιας. Πόσο διαφορετικά είναι μεταξύ τους όμως? Τι τα κάνει τόσο νόστιμα στις χώρες τους; Ποια η διαφορά τους με τα δικά μας;      

                                                                                
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος    Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «KALAMAKI AROUND THE WORLD»!