ΑΦΟΥΜΙΚΑΤA
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Καπνιστή, γεμάτη αρώματα ξύλου και αρωματικών, η αφουμικάτα είναι μία ώριμη πανσέτα, ικανή να χαρίσει τους χυμούς της σε κάθε συνταγή! Ψήνουμε το υπέροχο κομμάτι κρέατος και ετοιμάζουμε την χειροποίητη pesto που θα συνοδέψει τα rigatoni, καβουρντίζουμε αμύγδαλα και ψιλοκόβουμε το Προβολόνε! Η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες που δοκιμάσατε ποτέ, ειδικά αν είστε λάτρεις των κρεάτων ωρίμανσης!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ:35 ή 20 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.