ΚΑΡΝΕ Α ΛΑ ΙΤΑΛΙΑΝΟ
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Carne Italiano τρυφερό, χυμώδες, γλυκό και πικάντικο… όλα στις γεύσεις του μαρτυρούν Ιταλία.
Το ερώτημα είναι πώς ένα κομμάτι κρέατος μπορεί να μας δώσει τόσο θελκτικές αισθήσεις στο στόμα μας από τα αρώματα που αναδύει, στην τρυφερή υφή, στο ζουμερό δάγκωμα και την πλούσια επίγευση που αφήνει στο τέλος.
Πώς τεχνικά μπορούμε να το ψήσουμε συγκρατώντας εσωτερικά τα μυρωδικά και μπαχαρικά του, τι μας χαρίζει η μουστάρδα και το μέλι και πότε χρησιμοποιούμε το θυμάρι?
Ένα μάθημα που θα σας δημιουργήσει δεκάδες απορίες για την νοστιμιά του κρέατος.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ:35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.