16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΣΟΥΒΛΑΚΙ-ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
17/05/2017 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
29,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 19,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαΐου
  • Very Popular
  • Εξειδικευμένα
  • Επίπεδο Advanced
  • new
ΣΟΥΒΛΑΚΙ-ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Σουβλάκι – Το ελληνικό street food που όχι μόνο άντεξε μέσα στην κρίση, αλλά δημιούργησε αμέτρητες παραλλαγές για να αντισταθεί σε όσα το υποβάθμιζαν. Δίπλα του το γευστικότατο παραδοσιακό κοντοσούβλι που πρωτοστατεί στις μεγάλες γιορτές! Και τα δύο μαζί είναι οι γεύσεις που προτιμώνται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο… Τι τα κάνει όμως γευστικά και τρυφερά? Από την επιλογή του κρέατος στην μαρινάδα και το ψήσιμο σε οποιοδήποτε μέσο θερμοκρασίας, μαθαίνουμε την τεχνική των μαστόρων στο σουβλάκι και το κοντοσούβλι!

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης           Πόντοι ΜΜ: 35 ή 20 με κάρτα ανεργίας

 

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΣΟΥΒΛΑΚΙ-ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ»!