ΣΟΥΒΛΑΚΙ-ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Very Popular
- Εξειδικευμένα
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Σουβλάκι – Το ελληνικό street food που όχι μόνο άντεξε μέσα στην κρίση, αλλά δημιούργησε αμέτρητες παραλλαγές για να αντισταθεί σε όσα το υποβάθμιζαν. Δίπλα του το γευστικότατο παραδοσιακό κοντοσούβλι που πρωτοστατεί στις μεγάλες γιορτές! Και τα δύο μαζί είναι οι γεύσεις που προτιμώνται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο… Τι τα κάνει όμως γευστικά και τρυφερά? Από την επιλογή του κρέατος στην μαρινάδα και το ψήσιμο σε οποιοδήποτε μέσο θερμοκρασίας, μαθαίνουμε την τεχνική των μαστόρων στο σουβλάκι και το κοντοσούβλι!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 35 ή 20 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.