POLO A LA BRASA
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η Περουβιανή κουζίνα συνδυάζει κλασσικές νοτιοαμερικάνικες γεύσεις και υλικά με επιρροές από την Κίνα και την Ιαπωνία εξαιτίας των χιλιάδων μεταναστών από την Άπω Ανατολή που εγκαταστάθηκαν στην χώρα στις αρχές του 20ου αιώνα. Σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου γαστρονομικού χάρτη, καθώς έχει επηρεάσει σημαντικούς chef όπως ο Nobu Matsuhisa που διερευνούν τα όρια της fusion κουζίνας. Μαγειρεύουμε ένα 100% αυθεντικό Περουβιανό γεύμα με ψητό κοτόπουλο μαριναρισμένο σε σάλτσα σόγιας, χυμό λάιμ, γεύσεις από τζίντζερ, δυόσμο, τσίλι και μπύρα. Συνοδεύουμε με σάλτσα Aji Verde που περιέχει αρώματα κόλιανδρου, δυόσμου, τσίλι και χειροποίητη μαγιονέζα, αλλά και με σάλτσα Criolla με πίκλες κρεμμυδιού, νότες λάιμ και κόλιανδρου και τις πιο τραγανές διπλοτηγανισμένες πατάτες.
Εκπαιδευτής Chef: Μαδιανός Γιώργος Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.