16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΕΝΟΥ Α ΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25/05/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαΐου
  • Επίπεδο Advanced
  • new
ΜΕΝΟΥ Α ΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η Ελληνική Κουζίνα βρίσκεται στο παγκόσμιο προσκήνιο και αυτή την χρονιά με όλο και περισσότερους Chef να αναζητούν ιδέες για ένα δημιουργικό μενού πέρα από τα κλασσικά. Δύο συνταγές οι οποίες ξεχωρίζουν τόσο για τα προϊόντα τους, όσο και για την ευρηματικότητα τους προσφέρουν την δημιουργικότητα της Ελληνικής μαγειρικής. Στο μενού μία έντεχνη καθαρά Ελληνική σαλάτα με σταμναγκάθι, ταλαγάνι Μεσσηνίας και βινεγκρέτ με οξυμέλι μας αποδεικνύει πόσο πλούσια είναι η γαστρονομική μας παράδοση. Για κυρίως παρασκευάζουμε θράψαλο γεμιστό με λαχανικά, γραβιέρα Μυτιλήνης, πέστο βασιλικού και λαδολέμονο με ούζου. Δύο συνταγές που επάξια διεκδικούν την θέση τους στα διάσημα μενού.

Εκπαιδευτής Chef: Γαλής Γιώργος                                          Πόντοι ΜΜ: 35
 

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΕΝΟΥ Α ΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»!