ΜΕΝΟΥ Α ΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Επίπεδο Advanced
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η Ελληνική Κουζίνα βρίσκεται στο παγκόσμιο προσκήνιο και αυτή την χρονιά με όλο και περισσότερους Chef να αναζητούν ιδέες για ένα δημιουργικό μενού πέρα από τα κλασσικά. Δύο συνταγές οι οποίες ξεχωρίζουν τόσο για τα προϊόντα τους, όσο και για την ευρηματικότητα τους προσφέρουν την δημιουργικότητα της Ελληνικής μαγειρικής. Στο μενού μία έντεχνη καθαρά Ελληνική σαλάτα με σταμναγκάθι, ταλαγάνι Μεσσηνίας και βινεγκρέτ με οξυμέλι μας αποδεικνύει πόσο πλούσια είναι η γαστρονομική μας παράδοση. Για κυρίως παρασκευάζουμε θράψαλο γεμιστό με λαχανικά, γραβιέρα Μυτιλήνης, πέστο βασιλικού και λαδολέμονο με ούζου. Δύο συνταγές που επάξια διεκδικούν την θέση τους στα διάσημα μενού.
Εκπαιδευτής Chef: Γαλής Γιώργος Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.