GREEK ΡΙΖΟΤΟ
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
- Special Edition
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Μπορεί το ριζότο τεχνικά να απαιτεί την χρήση συγκεκριμένης ποικιλίας ρυζιού που καλλιεργείται στην Ιταλία, αλλά εδώ στην Ελλάδα έχουμε τις δικές μας παραδοσιακές μεθόδους που αν και δεν χρησιμοποιούν ρύζι, ωστόσο κάνουν χρήση ιδιότυπων ζυμαρικών και δημητριακών καρπών. Με την τεχνική παρασκευής ενός ριζότο, αποδεικνύουμε πώς ένα τραχανότο με γαρίδες είναι εξίσου γευστικό, ένα κριθαρότο με μανιτάρια θα σας ενθουσιάσει και το κουσκουσάκι με σύγκλινο θα συγκλονίσει και τον πιο δύσκολο ουρανίσκο! Εφόσον λοιπόν έχουμε τις επιλογές μας στην Ελλάδα, μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες εναλλακτικές για ένα Greek Risotto!
Εκπαιδευτής Chef: Παναγιώτης Μελιδώνης Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.