STROMBOLI vs CALZONE
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η μεγάλη Ιταλική σύγχυση! Ο πόλεμος δύο αγαπημένων Ιταλικών εδεσμάτων. Ποια είναι όμως η διαφορά τους? Τι τα κάνει να ξεχωρίζουν και τι να μοιάζουν? Ένα Stromboli είναι στην ουσία ένα αρτοσκεύασμα σε σχήμα μισοφέγγαρου με ανοιχτές οπές και ζύμη ψωμιού όπου η σάλτσα είναι μέρος της γέμισης. Η παρασκευή δίνει αρκετές ατομικές μερίδες και σερβίρεται στο κέντρο. Ένα calzone είναι η κλειστή παραλλαγή της pizza με το ίδιο ζυμάρι, όπου η σάλτσα χρησιμοποιείται ως άλειμμα και τα υλικά της γέμισης είναι ξεχωριστά. Σερβίρεται σε ατομικές μερίδες. Δύο απίθανες συνταγές, ιδανικές για πιτσαρία: Calzone Πανσέτα & Mozzarella και Stromboli Προβολόνε & Sausage θα σας χαρίσουν τις απίστευτες γνώσεις ενός pizzaiolo!
Εκπαιδευτής Chef :Μελιδώνης Παναγιώτης Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.