2 ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ
- Αφιέρωμα Μαΐου
- Very Popular
- Επίπεδο Advanced
- Σε Επανάληψη
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
1 υλικό, 2 τεχνικές σε μοναδικές συνταγές… Ο σολομός στα καλύτερα του… μαγειρεύεται σωτέ, στον φούρνo και στην σχάρα για να μας δώσει εξαιρετικά πιάτα! Θα μαγειρέψουμε σολομό ψητό στον φούρνο με σως Dijon και φιλέτα σολομού σωτέ γλασαρισμένα με βαλσάμικο και θα ανακαλύψουμε κάθε τεχνική μαγειρικής για να προσδώσουμε γεύσεις σε ένα ψάρι που μαγειρικά έχει ‘τυραννηθεί’ αρκετά! Ανακαλύπτουμε ποιες σως ταιριάζουν με τις ανάλογες τεχνικές ψησίματος, αλλά και πως ξεχωρίζουμε ένα καλό φιλέτο κατά την αγορά του.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 35 ή 20 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.