Ελληνικά Δημιουργικά
- Αφιέρωμα Απριλίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- Special Edition
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Πως η Ελληνική Κουζίνα στέκει επάξια δίπλα στις διεθνείς? Δίνοντας έμφαση στην λιτότητα και αρμονία των γεύσεων, την απλότητα των υλικών, προσπαθώντας να δώσουμε το δικό μας στίγμα στις Κουζίνες των Εθνών. Δύο εξαιρετικές ιδέες που εντάσσονται αρμονικά σε ένα μενού δημιουργικής κουζίνας με τους λουκουμάδες μπακαλιάρου σε σως από πετιμέζι να αποτελούν ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό, αλλά και το μοσχαρίσιο κότσι με τραχανά και τριμμένη μυζήθρα να ολοκληρώνει τις γεύσεις. Με έντεχνο τρόπο δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να δούμε τις οικείες γεύσεις να αποκτούν μία διαφορετική διάσταση από αυτή που αγαπάμε και έχουμε συνηθίσει.
Εκπαιδευτής Chef Μελιδώνης Παναγιώτης Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες των μαθημάτων στο site είναι ενδεικτικές
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.