Της Στάμνας τα Καμώματα
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- Παραδοσιακές Συνταγές
- Πασχαλινές Συνταγές
- Σε Επανάληψη
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Όσα φέρνει η στάμνα, δεν τα φέρνει η καλύτερη κατσαρόλα. Αν και τα μαγειρέματα της είναι απλά και τεμπέλικα, όμως δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί από τις αρχαιότερες και νοστιμότερες επιλογές μαγειρέματος. Λίγο ότι δεν χρειάζεται μεγάλη χρήση λιπαρής ουσίας, λίγο ότι διατηρεί λόγω σκεύους όλες τις γεύσεις, επιπλέον ότι απαιτεί σιγανό μαγείρεμα, κάνει την επιτυχία στο μαγείρεμα δεδομένη. Σε αυτό το μάθημα εξασκούμαστε σε 2 τεχνικές, στο σπιτικό μοσχαράκι ραγού ψητό σε μελιτζάνα με φέτα και τομάτα, αλλά και σε ένα λαχταριστό κοκκινιστό με τομάτα, ραγού λαχανικών και κεφαλοτύρι. Η γεύση τους απλά ασυναγώνιστη…
Εκπαιδευτής Chef: Συντάκας Κώστας Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.