16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Γλυκά Εστιατορίου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25/01/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
55€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Επίπεδο Advanced
  • new
Γλυκά Εστιατορίου

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Προσοχή! Το μάθημα έιναι διπλό και διεξάγεται σε 2 υποχρεωτικά μέρη: Τε 25/01   και   Πεμ 26/01  18:00-21:00

Σε αυτό το άκρως τεχνικό μάθημα μαθαίνουμε τα πάντα για την κάρτα εστιατορίου, πως συντάσσεται? πως προσφέρεται? Μαθαίνουμε να τη συντάσσουμε, ετοιμάζοντας 4 κλασσικά γλυκά café - εστιατορίου, και εκπαιδευόμαστε στις τεχνικές ψησίματος τους, αλλά και στο πως τα προσφέρουμε. Φτιάχνουμε κλασσική εστιατορική crème brulee με απαλή υφή κρέμας και γαρνίρουμε με macaron και τραγανή σοκολάτα, παρασκευάζουμε δημιουργικό tiramisu με σοκολατένια καρδιά, αφράτο soufflé σοκολάτας με sauce και pallet σοκολάτας γάλακτος με παγωτό μπανάνα. Εξασκούμαστε σε λεπτεπίλεπτες τεχνικές ανώτερου επιπέδου σε ένα διπλό μάθημα, ιδανικό για επαγγελματίες και όχι μόνο.

Εκπαιδευτής Chef: Κατσάρας Γιάννης     Πόντοι ΜΜ :35 

Προσοχή! Το μάθημα έιναι διπλό και διεξάγεται σε 2 υποχρεωτικά μέρη:  Τε 25/01   και   Πεμ 26/01  18:00-21:00

*Τιμή πακέτου 2 μαθημάτων

*Με την εγγραφή σας στο μάθημα, εγγράφεστε ταυτόχρονα και στις 2 ημερομηνίες

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Γλυκά Εστιατορίου»!