Babka
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Η τάση των τελευταίων χρόνων στον κόσμο της αρτοζαχαροπλαστικής είναι τα υβριδικά γλυκά. Το Babka έχει τις ρίζες του στην Βόρεια Ευρώπη και τα Βαλκάνια, και εντάσσεται στην κατηγορία των υβριδικών, αφού πρόκειται για μια γλυκιά διασταύρωση cake-brioche-τσουρεκιού. Μαζί φτιάχνουμε αφράτη ζύμη brioche και γεμίζουμε με πολλές στρώσεις σοκολάτα ώστε να σχηματιστούν τα χαρακτηριστικά “νερά” που κάνει το γέμισμά του. Ένα “πειραγμένο” cake, δελεαστικό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση.
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Γαλής Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.