Le Petit Marseillais
- Αφιέρωμα Ιανουαρίου
- Επίπεδο Advanced
- new
- Special Edition
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Φθάσαμε στην Μασσαλία, εκεί οπού η μπουγιαμπέσα αρχικά, ήταν ένα στιφάδο που γινόταν από ψαράδες της πόλης με ψάρια, τα οποία δεν μπορούσαν να προωθήσουν σε αγορές ή εστιατόρια. Σήμερα αποτελεί ένα από τα «καλά» ορεκτικά πιάτα των εστιατορίων, που μαζί θα την μαγειρέψουμε, και θα την γευτούμε. Συνεχίζουμε στην κοσμοπολίτικη Νίκαια δημιουργώντας το ξακουστό κοτόπουλο Negresco. Αναφερόμαστε σε μια ραφινάτη και καλοεκτελεσμένη συνταγή με τρυφερό κοτόπουλο, λαζάνια και βελούδινη μπεσαμέλ.
Εκπαιδευτής Chef: Μακρυμίχαλος Νίκος Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.