Arrosto
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το ψητό στα Ιταλικά, αρκετά διαφοροποιημένο με το Ελληνικό, μιας και το κρέας μαρινάρεται, σοτάρεται και ψήνεται σε σχάρα για να χαρίσει μοναδικές γεύσεις μαζί με την συνοδευτική γαρνιτούρα που συνήθως είναι τα φρούτα. Μαγειρεύουμε μπούτι από χοιρινό γάλακτος, το οποίο βράζουμε σε αρωματικό ζωμό. Χαράσσουμε και γαρνίρουμε με αρωματικά και μπαχαρικά, καραμελώνουμε με ιταλική mostarda, συνοδεύουμε φρούτα και αρωματίζουμε με τους χυμούς των φρούτων. Γαρνίρουμε με μικρή σαλάτα και πατάτες.
Εκπαιδευτής Chef: Μαδιανός Γιώργος Πόντοι ΜΜ : 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.