Paris
- Αφιέρωμα Οκτωβρίου
- Very Popular
- Εθνική Κουζίνα
- Ξεχωριστές Γεύσεις
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το Παρίσι για πολλούς θεωρείται η Μέκκα της γαστρονομίας. Σε αυτό μας το ταξίδι δημιουργούμε μια ραφινάτη και ιδιαίτερη συνταγή, μέσα από τεχνικές και μυστικά. Φιλεταρισμένο κοτόπουλο σωτέ, με πλούσια και κρεμώδη σάλτσα μανιταριών, θυμαριού, κρασί και κρέμας γάλακτος. Συνδυάζουμε αρμονικά με μια πλούσια και δροσερή σαλάτα ανάμεικτων κηπευτικών, με καραμελωμένα καρύδια, αχλάδια και μπλε τυρί. Γαρνίρουμε με μια πλούσια δεμένη vinaigrette μελιού με μουστάρδα. Τουλάχιστον 7 διαφορετικές τεχνικές σε αυτό το ιδιαίτερα γευστικό πιάτο.
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Μαδιανός Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.