16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Paris

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/10/2016 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 22,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Οκτωβρίου
  • Very Popular
  • Εθνική Κουζίνα
  • Ξεχωριστές Γεύσεις
  • Επίπεδο Basics
  • new
Paris

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το Παρίσι για πολλούς θεωρείται η Μέκκα της γαστρονομίας. Σε αυτό μας το ταξίδι δημιουργούμε μια ραφινάτη και ιδιαίτερη συνταγή, μέσα από τεχνικές και μυστικά. Φιλεταρισμένο κοτόπουλο σωτέ, με πλούσια και κρεμώδη σάλτσα μανιταριών, θυμαριού, κρασί και κρέμας γάλακτος. Συνδυάζουμε αρμονικά με μια πλούσια και δροσερή σαλάτα ανάμεικτων κηπευτικών, με καραμελωμένα καρύδια, αχλάδια και μπλε τυρί. Γαρνίρουμε με μια πλούσια δεμένη vinaigrette μελιού με μουστάρδα. Τουλάχιστον 7 διαφορετικές τεχνικές σε αυτό το ιδιαίτερα γευστικό πιάτο. 

Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Μαδιανός              Πόντοι ΜΜ: 20 

 

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Paris»!