Ζαχαροπλαστική - Ταχύρυθμος Κύκλος
- Croissant
- Επίπεδο Mastering
- Macaron
- Σοκολάτα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
ΟΛΗ Η ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ 8 ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Ο Ταχύρυθμος κύκλος ζαχαροπλαστικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στο χώρο. Τα μαθήματα ζαχαροπλαστικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands on.
Εκπαίδευση: Θεωρητική + Πρακτική
Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίων: 11:00 – 14:00
Αριθμός Συμμετεχόντων: Μέχρι 8 άτομα
Εκπαιδευτής: Γιώργος Γαλής
Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.
Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.
Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, σεμιναριακό υλικό, καθώς και όλα τα απαραίτητα υλικά εργασίας.
ΜΑΘΗΜΑ 1: Βασικές Κρέμες
Κρέμες Πατισερί ζεστές και κρύες / Anglaise / Βουτύρου
ΜΑΘΗΜΑ 2: Βασικές Ζύμες
Genoise / Παντεσπάνι Σοκολάτας / Μπισκουί Βανίλιας-Σοκολάτας / Διάφορες βάσεις Τούρτας χωρίς Γλουτένη
ΜΑΘΗΜΑ 3: Ζύμη Croissant , Μπριός, Κέικ, Τάρτας
Danish Pastry / Artisan Croissant (Γεμιστά, Σιροπιαστά, με Επικάλυψη Σοκολάτας) / Angel Cake / Mud Cake
ΜΑΘΗΜΑ 4: Ζύμη Choux/Eclair
Paris Brest, Profiterol, Croquem Bouche
ΜΑΘΗΜΑ 5: Cookies-Μπισκότα
Τριών ειδών βουτύματα / American cookies / Βουτύματα ξηρών καρπών (Νουά Καρυδιού, Βουτύματα Αμυγδάλου κ.α.)
ΜΑΘΗΜΑ 6: Μακαρόν
ΜΑΘΗΜΑ 7: Γεμίσεις Τούρτας
Διάφορες τεχνικές μους (Καραμέλα, Φράουλα, Ανανά, Μπανάνα, Φυστίκι κ.α.) / Διάφορες τεχνικές μους Σοκολάτας (Κουβερτούρα Σοκολάτας, Λευκής Σοκολάτας, Gianduja, Σοκολάτα Γάλακτος)
ΜΑΘΗΜΑ 8: Γλυκά Σοκολάτας
Ταρτάκια σοκολάτας / Διάφορες παρασκεύες σοκολάτας (πάστες, παστάκια) / Φούρνου (σοκολατόπιτα, brownie, σουφλέ moelleux, molten σουφλέ
-Μόνο με προπληρωμή-
Δευτέρα & Σάββατο 03.10, 08.10, 10.10, 15.10, 17.10, 22.10, 24.10, 31.10 | 11:00-14:00
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.