Le Sevillan
- Αφιέρωμα Σεπτεμβρίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Το γλυκό που φημίζεται πως έχει ρίζες από την Ισπανία μπορεί να αποτελεί μια γρήγορη και σχετικά εύκολη συνταγή, ωστόσο εντυπωσιάζει με την πλούσια γεύση του, τη νοστιμιά που αφήνει στο στόμα, αλλά και τις μυρωδιές που αναδίδει. Μαθαίνουμε να ετοιμάζουμε sevillan, η οποία αποτελείται από ζύμη σοκολατένιας genoise, ganache με φουντούκια, μους πραλίνας, κρέμα σιρόπι grand marnier και ψιλοκομμένα φουντούκια. Διακοσμούμε με σοκολατένιες φλωρεντίνες ρυζιού!
Εκπαιδευτής Chef: Γιώργος Γαλής Πόντοι ΜΜ :30 ή 20 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.