Summer Creams
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ανάλαφρα και δροσερά επιδόρπια! Ξεκινάμε το γλυκό μας ταξίδι από τη Γαλλία με μία ανάλαφρη crème brulee και crème caramele και επιστρέφοντας κάνουμε μια στάση στην Ιταλία για να απολαύσουμε Panacotta με δροσερό σιρόπι φράουλας! Μαθαίνουμε όλες τις τεχνικές κρέμας για να καταλήξουμε σε ένα υπέροχο, δροσερό αποτέλεσμα, με καλοκαιρινή γευση!
Εκπαιδευτής Chef: Κώστας Βλαχάκης Πόντοι ΜΜ :20
*Η φωτογραφία στο site είναι ενδεικτική και ενδεχομένως να διαφέρει από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.