Triple Chocolate Passion
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Επίπεδο Basics
- new
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Σοκολάτα! Ίσως το πιο αγαπημένο υλικό μικρών και μεγάλων στην ζαχαροπλαστική. Δημιουργούμε μαζί αφράτο παντεσπάνι. Ο Σεφ θα μας δείξει 3 διαφορετικές τεχνικές και μυστικά για να δημιουργήσουμε ανάλαφρες mousse για το καλοκαίρι. Μια mousse λευκής σοκολάτας, μια με σοκολάτα γάλακτος και μια mousse με σοκολάτα bitter. Με οδηγό την φαντασία μας συνθέτουμε την τούρτα μας και γαρνίρουμε με χειροποίητη σαντυγί.
Εκπαιδευτής Chef: Κώστας Βλαχάκης Πόντοι ΜΜ :20
*Η φωτογραφία στο site είναι ενδεικτική και ενδεχομένως να διαφέρει από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.