16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Ελληνικά Κοψίδια

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
6/07/2016 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 54€ ΜΟΝΟ 26,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουλίου
  • Επίπεδο Basics
  • new
  • Παραδοσιακές Συνταγές
Ελληνικά Κοψίδια

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Με την λέξη κοψίδια αναφερόμαστε σε μικρά κομμάτια κρέατος που είναι εύκολα στο ψήσιμο. Ποιό είναι όμως το μυστικό για έξτρα νοστιμιά στα ψητά μας? Το μαρινάρισμα είναι η προεργασία συνδυασμού καρυκεύματος και αρτύματος, κυρίως των κρεατικών. Το προσεχτικό μαρινάρισμα δίνει γεύση και νοστιμιά στο κρέας, ενώ παράλληλα το μαλακώνει προετοιμάζοντας το ομοιόμορφο ψήσιμο του. Μαζί θα φιλετάρουμε σωστά το κρέας αλλά και θα δημιουργήσουμε τις πιο γευστικές μαρινάδες που θα χαρίσουν μια καλλιτεχνική πινελιά με φίνο, πλούσιο, αρωματικό αποτέλεσμα στα κρέατά σας.                                                                                                                                                          

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης              Πόντοι ΜΜ :35 

*Η φωτογραφία στο site είναι ενδεικτική και ενδεχομένως να διαφέρει από το τελικό προϊόν

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Ελληνικά Κοψίδια»!