Gourmet Fish
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Οι πιο γκουρμεδιάρικες μαγειρικές ιστορίες είναι εδώ!!! Μαγειρεύουμε και απολαμβάνουμε 3 αριστοτεχνικά φτιαγμένες συνταγές. Η μαεστρία του chef μας βοηθά να ετοιμάσουμε το πιο λαχταριστό χταπόδι με καραμελωμένα κρεμμύδια, σουπιές με τη γαλλική φινετσάτη sauce vierge η οποία διαδόθηκε στη δεκαετία του 1980 από τον Michel Guérard, ένος Γάλλου σεφ, συγγραφέα, έναν από τους ιδρυτές της Νouvelle Cuisine. Ολοκληρώνουμε μαγειρεύοντας το πιο νόστιμο και ντελικάτο λαβράκι με σασίμι και χυμό εσπεριδοειδών.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ :35
*Η φωτογραφία στο site είναι ενδεικτική και ενδεχομένως να διαφέρει από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.