Amuse Bouche
- Αφιέρωμα Ιουλίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
- Τεχνικές
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Πρόκειται για ζεστά ή κρύα hors-d’oeuvres που καταναλώνονται ευχάριστα, με μια ή δύο μπούκες και προϊδεάζουν για το τι γεύμα θα ακολουθήσει. Μαζί ανακαλύπτουμε τις κρυφές χαρές που υπάρχουν σε γαστρονομικές δημιουργίες σερβιρισμένες συνήθως σε κουταλάκια, πιρουνάκια, τσοπ-στικς, φλιτζανάκια κ.α.. Ετοιμάζουμε μπουκιές taccos με αβοκάντο και γουακαμόλε, πίτα με τομάτα και ελαιόλαδο, κρέμα μελιτζάνας με θυμάρι, τυρί και κρέμα πάπρικας, αλλά και τυροκροκετάκια με μαρμελάδα τομάτας.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Η φωτογραφία στο site είναι ενδεικτική και ενδεχομένως να διαφέρει από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.