16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Βυζαντινό

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
2/06/2016 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 22,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • new
Βυζαντινό

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Σε αυτό το μάθημα δημιουργούμε με άρωμα αλλοτινό, από την Πόλη, και με άμεσες επιρροές από το Βυζάντιο. Στους Βυζαντινούς χρόνους, οι άνθρωπου είχαν στην διάθεσή τους πολύ συγκεκριμένα υλικά για να δημιουργήσουν γλυκίσματα. Τα βασικά τους υλικά ήταν συνήθως ζύμη, σουσάμι, το σεμίδαλις (σιμιγδάλι), σιτάρι, ξηροί καρποί, μέλι, μπαχαρικά και διάφορα φρούτα. Στην πιο αυθεντική του μορφή το κέικ ήταν σιμιγδαλένιο και σιροπιασμένο και η κρέμα αρωματίζονταν με μαχλέπι ή μαστίχα. Σήμερα το Βυζαντινό έχει διαφοροποιηθεί αρκετά από την πρώτη του μορφή. Εμείς φτιάχνουμε ως βάση ένα λαχταριστό Πολίτικο ρεβανί με άρωμα λεμόνι και δημιουργούμε μια απολαυστική, αλλά ελαφριά κρέμα με Μαστίχα Χίου σε μία δημιουργία που είναι αρκετά παρόμοια με την παραδοσιακή!

Εκπαιδευτής Chef: Κώστας Βλαχάκης                                                                                                                                          

Πόντοι ΜΜ :20 

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Βυζαντινό»!