16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Stew Basic

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
14/06/2016 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 45€ ΜΟΝΟ 22,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 12,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Very Popular
  • Επίπεδο Basics
  • new
  • Special Edition
Stew Basic

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Τεχνική που απαιτεί μαγείρεμα σε υγρά αρωματισμένα με μπαχαρικά, μυρωδικά και βότανα και με χαμηλή θερμοκρασία έως ότου τα υλικά προσδώσουν τις γεύσεις τους τόσο στον ζωμό, όσο και στο υλικό που μαγειρεύουμε. Χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και μοσχαράκι για να μαγειρέψουμε τα πιο κλασσικά stew, αλλά κυρίως για να εκπαιδευτούμε στην τέλεια τεχνική, αλλά και στις βασικές διαφορές με τα κλασσικά braise. Από τις πιο διάσημες συνταγές είναι το Γαλλικό Coq au vin, όμως εξίσου δυνατές γεύσεις δίνει η τεχνική και στα ψάρια όπως μπακαλιάρο, σφυρίδα, λαυράκι.

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος                       Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Stew Basic»!