Stew Basic
- Αφιέρωμα Ιουνίου
- Very Popular
- Επίπεδο Basics
- new
- Special Edition
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Τεχνική που απαιτεί μαγείρεμα σε υγρά αρωματισμένα με μπαχαρικά, μυρωδικά και βότανα και με χαμηλή θερμοκρασία έως ότου τα υλικά προσδώσουν τις γεύσεις τους τόσο στον ζωμό, όσο και στο υλικό που μαγειρεύουμε. Χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και μοσχαράκι για να μαγειρέψουμε τα πιο κλασσικά stew, αλλά κυρίως για να εκπαιδευτούμε στην τέλεια τεχνική, αλλά και στις βασικές διαφορές με τα κλασσικά braise. Από τις πιο διάσημες συνταγές είναι το Γαλλικό Coq au vin, όμως εξίσου δυνατές γεύσεις δίνει η τεχνική και στα ψάρια όπως μπακαλιάρο, σφυρίδα, λαυράκι.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.