16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Μαθήματα για όλα τα επίπεδα
Κράτηση Μαθήματα
Ανακαλύψτε τα ΟΛΑ!
Σεμινάρια & Προγράμματα
16304aefbc6d35_NMEKQGOFPHJIL.jpeg
Με ενδιαφέρει η Εκπαίδευση και η Πιστοποίηση
Εκπαιδευτείτε από Chef
Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Chef
Πείτε μας τον στόχο σας
Πείτε μας τον στόχο σας και ανακαλύψτε τι μαθήματα σας ταιριάζουν
Απεριόριστες δυνατότητες
Απεριόριστες δυνατότητες για εσάς
Μάθετε νέες δεξιότητες
Εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας
Δημιουργείτε νέες δυνατότητες
Ανακαλύπτετε τη δημιουργικότητά σας
Eπιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους
Επεκτείνετε τις ευκαιρίες της σταδιοδρομίας σας
Καταφέρνετε ότι ονειρεύεστε
Κατακτάτε την τέχνη σας και το πάθος σας
Έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους που μοιράζονται το όνειρο σας
τι δεν ξέρετε
Τι δεν ξέρετε;
Βρείτε μας
στα social media!
Η ζωντανή μάθηση σας φέρνει σε επαφή με τη
μεγαλύτερη
κοινότητα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ανακαλύψτε
Ανακαλύψτε
Μαθήματα από εξαιρετικούς
εκπαιδευτές
Ατελείωτες επιλογές
κάθε μήνα
Προγράμματα κατάρτισης που
ταιριάζουν
στις ανάγκες σας
previous arrow
next arrow
Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Μαγειρική - Ολοκληρωμένος Κύκλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
4/07/2016 18:00   -   27/07/2016 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
€920 (συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ) για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κύκλοι Μαθημάτων
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
170
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Κοπές
  • Επίπεδο Mastering
Μαγειρική - Ολοκληρωμένος Κύκλος

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

ΟΛΗ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ 12 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Γίνετε Chef σε μόλις 12 μαθήματα!!!

Ο Ολοκληρωμένος κύκλος μαγειρικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα. Τα μαθήματα μαγειρικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands on.

Στόχος μας να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.

 

Εκπαίδευση: 20% Θεωρητική + 80% Πρακτική


Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίων: 18:00 – 21:00


Αριθμός Συμμετεχόντων: Μέχρι 8 άτομα 


Εκπαιδευτής:  Νίκος Μακρυμίχαλος


Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.

Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων ).

 

ΜΑΘΗΜΑ 1: Κοπές

Στάση σώματος, χρήση μαχαιριού & κοπές

ΜΑΘΗΜΑ 2: Ζωμοί

 Λευκός ζωμός πουλερικών - Σκούρος ζωμός κρέατος -  Σκούρος ζωμός οστράκων - Λευκός ζωμός ψαριού

ΜΑΘΗΜΑ 3: Σάλτσες

Ζεστές: ντεμί γκλας, βελουτέ, μπεσαμέλ, μπίσκ

Κρύες: μαγιονέζα, βινεγκρέτ

Βουτύρου: ολλαντέζ

ΜΑΘΗΜΑ 4: Λαχανικά

Βραστά - Ατμού, Ψητά - Σοτέ, Γλασέ - Ετουβέ, Τηγανιτά σε χυλό

ΜΑΘΗΜΑ 5: Σούπες

Απέραστες (κρέατος), Περασμένες (ψαριού), Κρέμες (λαχανικών), Βελουτέ (πατάτας ή πράσου), Εθνικές (φακές), Πουρές (πουλερικών) 

ΜΑΘΗΜΑ 6: Πατάτες

Βραστές - Πουρέ, Ψητές φούρνου, Σοτέ (ωμές ή ψημένες), Γκραντινέ

ΜΑΘΗΜΑ 7: Ρύζι- Νιόκι  

Αυγά σε φόρμα, Sur le plat, Mπρουγιέ, Ποσέ, Ομελέτες

ΜΑΘΗΜΑ 8: Αυγά

Κρεόλ, Πιλάφι, Ριζότο 

ΜΑΘΗΜΑ 9: Ζύμες

Ψωμιού, Για φρέσκα ζυμαρικά, Για τάρτες, Χυλός τηγανίσματος

ΜΑΘΗΜΑ 10: Κοτόπουλο
(εξασκείστε στο φιλετάρισμα)

Ψητά, Ποελέ, Πανέ

ΜΑΘΗΜΑ 11: Βασικές αρχές μαγειρικής για μοσχαράκι, χοιρινό, αρνί

Σχάρας, Σωτέ, Ραγγού, Ψητά

ΜΑΘΗΜΑ 12: Ψάρι για όλους

Ποσέ, Ποελέ, Ψητά, Τηγανιτά 

 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Δευτέρα & Τετάρτη & Παρασκευή 04.07, 06.07, 11.07, 13.07, 15.07, 18.07,  20.07, 21.07, 22.07,  25.07 Τρίτη  26.07 Τετάρτη  27.07 | 18:00-21:00

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Μαγειρική - Ολοκληρωμένος Κύκλος»!