Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
3 πολύ γνωστές τεχνικές και ένα υπέροχο ψάρι. Ο σολομός του Ατλαντικού ή απλά σολομός είναι ένα ψάρι που το συναντάμε σε κρύα νερά και είναι μια πολύτιμη τροφή με μεγάλη διατροφική αξία.
Σε αυτό το μάθημα θα διδαχθούμε πώς να χειριζόμαστε ένα τόσο γευστικό και γεμάτο βιταμίνες ψάρι σε 3 συναρπαστικές συνταγές. Ετοιμάζουμε ταρταρ σολομού για ορεκτικό, κάνουμε σωτέ το φιλέτο, μαρινάροντας σε πιπέρι Μαδαγασκάρης και σάλτσα lime, αλλά και μαγειρεύουμε μπραιζέ με σάλτσα τεριγιακι.
Κάθε μία από τις τεχνικές και τις συνταγές αποτελεί γευστικά μία ιδανική πρόταση για να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο ως υλικό τον σολομό.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ :35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν