Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Απολαυστικές μπουκιές με ένα μάθημα εισαγωγή στην φιλοσοφία και την γεύση των ισπανικών tapas bars.
Σύμφωνα με την ιστορία ο «Σοφός» Βασιλιάς της Ισπανίας, Alfonso ο 10ος, αρρώστησε βαριά και ο προσωπικός του γιατρός συνέστησε μικρές μερίδες φαγητού στα γεύματά του για να μπορεί ο οργανισμός του να τα αφομοιώσει, μία τακτική που εφαρμόστηκε και καθιερώθηκε στο παλάτι και αργότερα έγινε το σήμα κατατέθεν της χώρας.
Στο μάθημα ανακαλύπτουμε το εξαιρετικό Gambas al ajillo με γαρίδες, σκόρδο, μαϊντανό, μηλόξιδο και μπαχαρικά , το λιτό αλλά νόστιμο pan con tomate, τις διάσημες συνοδευτικές patatas bravas και το πικάντικο chorizo a la plancha. Ένα μάθημα ταξίδι στην χώρα των Βάσκων!
Εκπαιδευτής Chef: Δημήτρης Γουβιανάκης Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν