Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Στο κλασσικό Παρίσι, στην οδό Montorgueil, η συνταγή των savarin ή ακόμα των πιο γνωστών «μπαμπάδων» σερβίρεται στα παραδοσιακά café και στα κλασσικά bar με φρέσκια κρέμα και σως ρούμι.
Ανακαλύπτουμε την κλασσική συνταγή και την διαφορά μεταξύ savarin και baba au rhum!
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν