Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Όλο το πάθος σε μία τούρτα που τόσο χρωματικά όσο και γευστικά επικεντρώνεται σε μία μοναδική ημέρα, χωρίς όμως να περιορίζεται!
Στις τεχνικές που χρησιμοποιούμε η μπαβαρουάζ βανίλιας χαρίζει ξεχωριστή αίσθηση μιας και ισορροπεί ντελικάτα η βανίλια με τον γλυκάνισο, αφήνοντας μία επιμελημένη σπιρτάδα στον ουρανίσκο, ενώ το παλέ φρούτων του δάσους «δένει» τις γεύσεις χαρίζοντας οξύτητα και αρώματα. Το κατακόκκινο γλασάζ επικαλύπτει και ολοκληρώνει το σύνολο!
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας Πόντοι ΜΜ :35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν