Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ο θαλασσινός θησαυρός της κουζίνας σε ένα μενού που μπορεί να συναγωνιστεί τις μεγαλύτερες νοστιμιές στα εστιατόρια!
Δύο θαλασσινά, συγγενικά με παρόμοια γεύση αλλά και τόσο διαφορετικό χαρακτήρα. Οι πιο μικρόσωμες γαρίδες και οι ευτραφείς καραβίδες μπαίνουν στο μικροσκόπιο του Chef και μας αποδεικνύουν πόσες δυνατότητες έχουν στην κουζίνα.
Φινετσάτοι λουκουμάδες γαρίδας, Μεσογειακή σαλάτα Scampi e Gamberi, αλλά και γαρίδες μαριναρισμένες σε ούζο με φρικασέ σελινόριζας και φινόκιο!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ :35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν