Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τα εσκαλόπ είναι υπέροχα κομμάτια κυρίως μοσχαρίσιου κρέατος, τα οποία μαγειρεύονται πάντοτε πανέ α λα Ανγκλαίζ. Πολλές φορές σε συνταγές τα συναντάμε και ως paillard (παγιάρντ). Πρόκειται για μία εξαίσια τεχνική η οποία γίνεται σωτέ και αν εκτελεστεί καλά, μπορούμε να σερβίρουμε ένα εξαιρετικό πιάτο ως κυρίως ή ως ορεκτικό. Η εκδοχή που ετοιμάζουμε αποτελεί ότι πιο κλασσικό μας έχει δώσει η Γαλλική Κουζίνα, αλλά και μία από τις πιο γευστικές συνταγές που θα συναντήσουμε! Αφού μαρινάρουμε το μοσχαράκι, ετοιμάζουμε την σως από λευκό κρασί, ζωμό μόσχου, κρέμα, μουστάρδα και μελάσα, αλλά και την γέμιση των εσκαλόπ από κουκουνάρια, σταφίδες, αρωματικά βότανα και μπαχαρικά.
Σερβίρεται με πουρέ πατάτας και σπαράγγια!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ :35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν