Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ξέρετε να ανοίγετε το δικό σας φύλλο; Αυτό το μάθημα σας δείχνει τόσο την τεχνική του φύλλου, όσο και την ιδιαιτερότητα στις γεμίσεις. Ανοίγουμε 3 διαφορετικά φύλλα χρησιμοποιώντας 3 συνταγές… με γάλα, γιαούρτι και με βούτυρο. Θα φτιάξουμε μια κλασσική γέμιση με κιμά, μια γέμιση που θυμίζει Ελλάδα με τυρί, ελιές, τομάτα και μυρωδικά και μια γέμιση κολοκυθιού. Απολαυστικές πίτες με χειροποίητο φύλλο. Γιατί για να πετύχει κάτι δεν θέλει κόπο, θέλει… τρόπο!
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν