Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τι μπορεί να προσφέρει ο μαγικός συνδυασμός της κρέμας και του τυριού? Η ημίρρευστη, σχεδόν βελούδινη, πλούσια σε λιπαρά νέα δημιουργία είναι αποδεδειγμένο ότι κάνει τον εγκέφαλο να προσκυνά στις γεύσεις του. Για τις ανάγκες του μαθήματος εξασκούμε τεχνικές και επιλέγουμε τυριά που θα προσδώσουν το μάξιμουμ της γεύσης σε ένα σουφλέ τυριών με αυγά και κρέμα τυριού, πανάρουμε και τηγανίζουμε φρέσκες τραγανιστές τυρομπουκιές, ψήνουμε το κλασσικό σαγανάκι, αλλά και ετοιμάζουμε ένα υπέροχο τυρόψωμο με αυγό και σως τυριού.
Εκπαιδευτής Chef: Δημήτρης Γουβιανάκης Πόντοι ΜΜ:20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν