Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
To πρωινό για τον Έλληνα τα τελευταία χρόνια ήταν ένα φλιτζάνι καφές, πολλές φορές σκέτος. Ωστόσο, η έξαρση σε μικρά εξειδικευμένα καφέ, έφερε την δημιουργία των breakfast και των brunch. Έτσι, το πρωινό άρχισε να αποκτάει γευστικό ενδιαφέρον και τις ημέρες μας να ξεκινούν με πρωτοτυπία. Πέρα από τις κλασσικές ιδέες πρωινού, το συγκεκριμένο μάθημα έχει στόχο να προσφέρει τρεις εύκολες και πολύ νόστιμες παρασκευές που θα «φτιάξουν» την ημέρα σας.
Τυλιχτή τορτίγια με γλυκοπατάτες, σπανάκι και φέτα
Ψητές πατάτες με κρεμμύδι και μπέικον
Λουκάνικα φουρνιστά με τομάτες
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν