Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ένα μοναδικό επιδόρπιο γλυκό από τον Alain Ducasse που συναρπάζει με την φινέτσα του, αλλά και την πληθώρα τεχνικών ζαχαροπλαστικής! Γι αυτό το entremet απαιτούνται αυστηρές τεχνικές όπως succès φουντουκιού, νουγκατίνα με αμύγδαλα, μους σοκολάτας, παγωτό καραμέλα, glasage σοκολάτας και κρέμα πραλίνα. Το επιδόρπιο παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Grand Livre de Cuisine Desserts των εκδόσεων Alain Ducasse.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Μακρυμίχαλος Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν