Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
ΟΛΗ Η ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ 12 ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Γίνετε Pastry Chef σε μόλις 12 μαθήματα!!!
Ο Ολοκληρωμένος κύκλος ζαχαροπλαστικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στο χώρο. Τα μαθήματα ζαχαροπλαστικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands on.
Στόχος μας να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην ζαχαροπλαστική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.
Εκπαίδευση: 20% Θεωρητική + 80% Πρακτική
Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίων: 18:00 – 21:00, για τα 4ωρα μαθήματα: 17:30 - 21:30
Αριθμός Συμμετεχόντων: Μέχρι 8 άτομα
Κόστος Διδάκτρων: €1100
Εκπαιδευτές: Ζωγράφος Γιάννης, Καραφλος Νίκος
Διαπίστευση QTL (Quality Training Education Label): €25
Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων ).
ΜΑΘΗΜΑ 1: Κρέμες
Πατισιέ βανιλια / Πατισιε Σοκολάτας / Λεζέ Μουσελίν / Κρέμα-ανγκλέζ / Κρέμα Βουτύρου με Κρέμα-ανγκλέζ
ΜΑΘΗΜΑ 2: Μους
Πατ-α-μπομπ / Μους σοκολάτας / Βαβαρουάζ Βανίλιας / Βαβαρουάζ Σοκολάτας
ΜΑΘΗΜΑ 3: Μαρέγκες, Σως
Μαρέγκα Γαλλική / Μαρέγκα Ελβετική / Μαρέγκα Ιταλική / Σως Σοκολάτας με ψητά μήλα / Σώς Καραμέλας με ψητές μπανάνες / Σαμπαγιόν Γκραντινέ με φρούτα / Κουλί φρούτων του δασους
ΜΑΘΗΜΑ 4: Ζενουάζ, Κεικ, Σαμπλέ, Σουκρέ
Ζενουάζ Βανίλια / Ζενουάζ Σοκολάτας / Κέικ με φρούτα / Σαμπλέ Τάρτα με γέμιση μήλου / Σουκρέ Ταρτα με γέμιση λεμονιού
ΜΑΘΗΜΑ 5: Μπισκουί
Κουγιέρ / Ρουλάντ / Τζοκόντ / Σαβοϊ
ΜΑΘΗΜΑ 6: Φεγετέ
Φεγετάζ / Μιλφέϊγ
ΜΑΘΗΜΑ 7: Μπριός
Μπριός
ΜΑΘΗΜΑ 8: Ζύμη choux
Ζύμη Σού Βανίλιας / Ζύμη Σού Σοκολάτας / Κροκαλέν / Σού καραμέλας / Εκλαίρ Σοκολατας
ΜΑΘΗΜΑ 9: Γλυκά Σοκολάτας
Φοντάν / Μοελόζ / Σουφλέ / Μπράουνι με καρύδια / Σιρόπι Σοκολάτας / Σοκολατόπιτα
ΜΑΘΗΜΑ 10: Σοκολάτα
Κουβερτούρα Μαύρη, θεμοκρασίες / Γκανάζ, Γκλασάζ / Κουβερτούρα Γάλακτος, θεμοκρασίες / Γκανάζ, Γκλασάζ / Μους λευκής Σοκολάτας
ΜΑΘΗΜΑ 11: Πετιτ – φουρ
Μαντλέν / Φινανσιέρ / Τουϊγ / Ντιαμάντ / Σιγκαρέτ / Σακούλας
ΜΑΘΗΜΑ 12: Παραδοσιακά γλυκά
Καρυδόπιτα / Ραβανί / Γαλακτομπούρεκο / Μπακλαβάς / Καταίφι / Σαραγλί
Τρίτη, Πέμπτη, Τρ 07.11, Πε 09.11, Τρ 14.11, Πε 16.11, Τρ 21.11, Τρ 28.11, Πε 30.11, Παρασκευή 01.12 Τρ 05.12, Πε 07.12, Τρ 12.12, Πε 14.12 | 18:00 - 21:00
-Μόνο με προπληρωμή-
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
*Η θέση ισχύει με την προπληρωμή διδάκτρων. Σε περίπτωση ακύρωσης απο πλευράς εκπαιδευόμενου δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
*Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει την θεματολογία ή τη σειρά των μαθημάτων.
*Μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές, δεν αναπληρώνονται.
*Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων.