Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Με την λέξη κοψίδια αναφερόμαστε σε μικρά κομμάτια κρέατος που είναι εύκολα στο ψήσιμο.
Ποιό είναι όμως το μυστικό για έξτρα νοστιμιά στα ψητά μας? Το μαρινάρισμα είναι η προεργασία συνδυασμού καρυκεύματος και αρτύματος, κυρίως των κρεατικών.
Το προσεχτικό μαρινάρισμα δίνει γεύση και νοστιμιά στο κρέας, ενώ παράλληλα το μαλακώνει προετοιμάζοντας το ομοιόμορφο ψήσιμο του.
Μαζί θα φιλετάρουμε σωστά το κρέας αλλά και θα δημιουργήσουμε τις πιο γευστικές μαρινάδες που θα χαρίσουν μια καλλιτεχνική πινελιά με φίνο, πλούσιο, αρωματικό αποτέλεσμα στα κρέατά σας.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν