Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Όπως και να το μαγειρέψετε, η νοστιμιά από το κατσικάκι θα είναι ξεχωριστή σε κάθε τόπο που επισκέπτεστε.
Επιλέξαμε τις πιο νόστιμες εκδοχές του, κυρίως από νησιά της Ελλάδος, σε συνταγές απόλυτα καλοκαιρινές.
Μαθαίνουμε διαφορετικές τεχνικές μαγειρέματος για το κατσικάκι και συνδυάζουμε με πατατούλες με χονδρό αλάτι και
ρίγανη σε μπογάνα, μελιτζάνες στη γάστρα, αλλά και δοκιμάζουμε το πιο νόστιμο γαμοπίλαφο που έχετε δοκιμάσει. Ένα μάθημα που θυμίζει κάτι από μαμά.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν