Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Η προέλευση των brownies φημολογείται πως είναι Αμερικάνικη και την ονομασία του την χρωστά στο καφέ του χρώμα..
Έκανε την εμφάνισή του περίπου στα τέλη του 19ου αιώνα και η δημιουργία του λένε πως οφείλεται στην απροσεξία κάποιου που ξέχασε να βάλει μπέικιν πάουντερ σε συνταγή για κέικ σοκολάτα.
To σωστό brownies έχει τις απαιτήσεις του, δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ μαλακό ούτε πολύ σκληρό.
Μαζί παρασκευάζουμε τη καλύτερη βάση brownies cake, την συμπληρώνουμε με μια νόστιμη κρέμα καραμελέ και την γαρνίρουμε με caramel topping που σίγουρα θα δώσει άλλη φινέτσα στο κέικ μας!
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος Πόντοι ΜΜ:20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν