Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑ ΨΑΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
28/06/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
44,90€ για 1 άτομo
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Τεχνικές
ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑ ΨΑΡΙΟΥ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το φιλετάρισμα είναι μία από τις δεξιότητες της μαγειρικής η οποία απαιτεί εξάσκηση και γνώση.

Ωστόσο, για όσους θέλουν να επιτύχουν συνταγές όπου το καθαρό φιλέτο είναι βασικό στοιχείο στο πιάτο, ο ιχθυοπώλης δεν μπορεί να σας βοηθήσει. Απαραίτητη γνώση για τον τεμαχισμό είναι η ανατομία του ψαριού.

Για τις ανάγκες του μαθήματος, θα εξασκηθούμε σε διαφορετικής φυσιολογίας ψάρια, χρησιμοποιώντας γλώσσες, λαυράκια και τσιπούρες τα οποία θα αναλύσουμε για τα χαρακτηριστικά τους.

Όποιο και αν είναι το σχήμα τους, επιμήκη, κοντόχοντρο ή πλακουτσοτό με την σωστή εξάσκηση και τεχνική, θα επιτύχουμε το σωστό αποτέλεσμα. 


Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης       Πόντοι ΜΜ:35

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑ ΨΑΡΙΟΥ»!