Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

BLANQUETΤΕ ME ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
23/06/2017 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Τεχνικές
BLANQUETΤΕ ME ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Μία συνταγή που διεκδικεί επάξια το αστέρι Michelin!

Με την τεχνική blanquette εννοούμε το Γαλλικό ragout με την διαφορά ότι το βούτυρο, το μοσχαράκι και ο αστακός κατά την παρασκευή τους δεν σοτάρονται, αλλά μαγειρεύονται σε λευκό ζωμό με αρωματικά στοιχεία, απ’ όπου παρασκευάζεται και η σάλτσα (roux) της συνταγής.

Ένα αρκετά σύνθετο μάθημα όπου ετοιμάζουμε τον φινετσάτο αστακό και το τρυφερό μοσχαράκι αρωματισμένο με δαφνόφυλλα και φινετσάτα λαχανικά. 

Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης     Πόντοι ΜΜ:35 

  -Μόνο με προπληρωμή-           

 

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «BLANQUETΤΕ ME ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ»!