Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

Ολοκληρωμένος Κύκλος Μαγειρικής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
7/06/2017 18:00   -   3/07/2017 21:00
ΚΟΣΤΟΣ
€920 (συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ) για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κύκλοι Μαθημάτων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Μακρυμίχαλος Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
170
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Κοπές
  • Επίπεδο Mastering
Ολοκληρωμένος Κύκλος Μαγειρικής

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Μοναδική προσφορά του Ιουνίου: Όσοι γραφτούν στον Ολοκληρωμένο Κύκλο Μαγειρικής Ιουνίου, προσφέρουμε εντελώς δωρεάν τα εξέταστρα Ιουλίου για την Πιστοποίηση Βοηθού Μάγειρα! "

 

ΟΛΗ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΕ 12 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Γίνετε Chef σε μόλις 12 μαθήματα - Πιστοποιήστε τις γνώσείς σας και ωφεληθείτε άμεσα!!!

Ο Ολοκληρωμένος κύκλος μαγειρικής τέχνης σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διαπρέψετε στην κουζίνα. Τα μαθήματα μαγειρικής έχουν διάρκεια 3 ωρών και είναι hands on.

Στόχος μας να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία.

 

Εκπαίδευση: 20% Θεωρητική + 80% Πρακτική


Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίων: 18:00 – 21:00


Αριθμός Συμμετεχόντων: Μέχρι 8 άτομα 


Κόστος Διδάκτρων: €920 


Εκπαιδευτές:  Νίκος Μακρυμίχαλος, Νίκος Κατσαριώτης, Γιώργος Μαδιανός, Παναγιώτης Μελιδώνης


Διαπίστευση QTL (Quality Training Education Label): €25             


Δυνατότητα πιστοποίησης προγράμματος. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων για την οριστικοποίηση της κράτησής σας.

Για τα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται επιμόρφωση, χρήση υλικότεχνικού εξοπλισμού (σκέυη και συσκευές) καθώς και μεγάλη ποικιλία αναλώσιμου εργαστηριακού εξοπλισμού (πρώτες ύλες απαραίτητες για την πραγματοποίηση των μαθημάτων ).

 

ΜΑΘΗΜΑ 1: Κοπές 

Στάση σώματος / Χρήση μαχαιριού / Κοπές λαχανικών 

ΜΑΘΗΜΑ 2: Σάλτσες 

Ντεμί-γκλας / Βελουτέ / Μπεσαμέλ / Μπίσκ / Μαγιονέζα / Ολλαντέζ        

ΜΑΘΗΜΑ 3: Ζωμοί 

Κουρ-μπουγιόν ή Νάζ λαχανικών / Λευκός ζωμός πουλερικών / Σκούρος ζωμός κρέατος / Σκούρος ζωμός οστράκων

ΜΑΘΗΜΑ 4: Σούπες 

Βελουτέ πατάτας / Κρέμα μανιταριών / Απέραστη σούπα κοτόπουλου / Περασμένη σούπα ψαριού / Εθνικές φακές

ΜΑΘΗΜΑ 5: Λαχανικά 

Ατμού / Βραστά / Γλασέ / Σωτέ / Τηγανιτά σε χυλό

ΜΑΘΗΜΑ 6: Πατάτες 

Ατμού / Βραστές / Ψητές / Σωτέ / Τηγανιτές

ΜΑΘΗΜΑ 7: Aυγά 

Βραστά / Ποσέ / Μπρουγιέ / Τηγανιτά / Ομελέτες

ΜΑΘΗΜΑ 8: Ρύζι 

Κρεόλ / Πιλάφι / Ριζότο / Μπασμάτι

ΜΑΘΗΜΑ 9: Ζύμες 

Ψωμιού / Ζυμαρικών / Τάρτας / Χυλός τηγανίσματος

ΜΑΘΗΜΑ 10: Κοτόπουλο

Ψητό κοτόπουλο με πατατούλες / Σωτέ κοτόπουλο με πιπεριές / Πανέ με τυριά και αλλαντικά 

ΜΑΘΗΜΑ 11: Κρέας

Σχάρας μοσχαράκι με μανιτάρια / Σωτέ χοιρινό με μουστάρδα / Ραγού αρνάκι με λαχανικά εποχής / Ψητό χοιρινό με αρωματική γαρνιτούρα

ΜΑΘΗΜΑ 12: Ψάρι  
Ποσέ ψάρι με λαχανικά εποχής / Σωτέ φιλέτο ψαριού με κάπαρη και λεμόνι / Παπιγιότ ψαριού με τομάτες και ελιές / Μπραιζέ χταπόδι με κόκκινο κρασί

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή,    Τε 07.06,  Πα 09.06,  Δε 12.06, Τε 14.06,  Πα 16.06,  Δε 19.06,  Τε 21.06,  Πα  23.06,  Δε 26.06,  Τε 28.06,  Πα 30.06, Δε 03.07  |  18:00 -  21:00

 

-Μόνο με προπληρωμή-

*Η θέση ισχύει με την προπληρωμή διδάκτρων. Σε περίπτωση ακύρωσης δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.                                                     *Μαθήματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν αλλά δεν παρευρέθηκαν οι μαθητές, δεν αναπληρώνονται.                                                                                *Η εταιρεία ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει ένα σεμινάριο σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων ή ανωτέρας βίας (θέματα υγείας, καιρού, τεχνικά προβλήματα, επείγουσες συντηρήσεις). Ακόμα, έχει το δικαίωμα να αλλάξει εκπαιδευτή. Ο χρόνος κάθε μαθήματος ενδέχεται να αυξηθεί ή μειωθεί, ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων. 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «Ολοκληρωμένος Κύκλος Μαγειρικής»!