Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Αγαπημένο πιάτο της Σαρακοστής και σήμα κατατέθεν της Μεσογείου! Τα καλαμαράκια αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά Ελληνικά πιάτα που συνήθως αποδίδεται με τον πιο λανθασμένο τρόπο. Γι αυτό και εμείς αποδομούμε πλήρως τις τεχνικές μέχρι να συνθέσουμε ξανά τις συνταγές στην πιο νόστιμη έκδοσή τους. Ελάτε να μάθουμε να τα καθαρίζουμε, να πανάρουμε αλλά και να τηγανίζουμε τα πιο νόστιμα καλαμαράκια. Ποιο το ζητούμενο? Καλαμαράκια τόσο τραγανά, όσο και ελαφριά! Ακόμα, θα ετοιμάσουμε την πιο απολαυστική γέμιση για τα καλαμάρια μας και θα τα ψήσουμε στη σωστή θερμοκρασία και χρόνο για να πάρουμε ένα πιάτο που θα μας μείνει αξέχαστο…
Εκπαιδευτής Chef: Μελιδώνης Παναγιώτης Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές