Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Από τις πιο γλυκιές επινοήσεις της ζαχαροπλαστικής, η τάρτα έχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα – ταιριάζει με τα πάντα! Μπορεί με διαφορετική, κάθε φορά, γέμιση να δώσει την ιδέα ενός τελείως διαφορετικού γλυκού κάθε φορά. Ο pastry Chef μας δείχνει την τεχνική για μια τάρτα όλο αμύγδαλο! Διδασκόμαστε όλα τα μυστικά για την σωστή ζύμη τάρτας και τον σωστό χρόνο ψησίματος της, μαθαίνουμε βήμα-βήμα να δημιουργούμε βελούδινη κρέμα ζαχαροπλαστική και σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα εποχής. Πρόκειται για μια πεντανόστιμη λύση, για όσους λατρεύουν τις τάρτες και θέλουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητές της.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν