Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ίσως από τα πιο φημισμένα και αγαπημένα δημιουργήματα της κλασσικής ζαχαροπλαστικής τέχνης. Γαλλική Τούρτα που παρασκευάζεται σε στρώσεις παντεσπανιού από αμύγδαλα, σιροπιασμένες σε σιρόπι καφέ με γέμιση crème au cafe και επικάλυψη σοκολατένιου γλάσου. Αγαπημένη συνταγή στα καλύτερα patisseries της Ευρώπης με υπέροχη γεύση καλοφτιαγμένου καφέ και σοκολάτας! Η εκτέλεσή της απαιτεί επιδεξιότητα και γνώση, το αποτέλεσμα όμως μοναδικό!
Εκπαιδευτής Chef: Κατσάρας Γιάννης Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν