Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Σήμερα δημιουργούμε μια σοκολατένια απολαυση που θα σας καταπλήξει! Υπό την καθοδήγηση του Pastry Chef μας δημιουργούμε εύκολα και σωστά αρωματικό παντεσπάνι σοκολάτας και συνδιάζουμε αρμονικά με μια βελούδινη κρέμα σοκολάτας bitter. Χαρακτηριστικό αυτού του γλυκίσματος? Μα φυσικά τα καβουρδισμένα φουντούκια που κρύβονται μέσα. Ολοκληρώνουμε το περίτεχνο γαρνίρισμα μας με γλάσσο σοκολάτας, χειροποίητη σαντιγί και φουντούκια…
Εκπαιδευτής Chef: Ζωγράφος Γιάννης Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν