Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Η προέλευση των brownies φημολογείται πως είναι Αμερικάνικη και την ονομασία του την χρωστά στο καφέ του χρώμα.. Έκανε την εμφάνισή του περίπου στα τέλη του 19ου αιώνα και η δημιουργία του λένε πως οφείλεται στην απροσεξία κάποιου που ξέχασε να βάλει μπέικιν πάουντερ σε συνταγή για κέικ σοκολάτα. To σωστό brownies έχει τις απαιτήσεις του, δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ μαλακό ούτε πολύ σκληρό. Μαζί παρασκευάζουμε το καλύτερη brownies τούρτα, δίνουμε έμφαση στις τεχνικές που κρύβει και συνδυάζουμε άρτια με ανάλαφρη mousse σοκολάτας...
Εκπαιδευτής Chef: Κατσάρας Γιάννης Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν