Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ένα εξαιρετικό μενού με πληθώρα τεχνικών, αλλά και μοναδικών υλικών για τους λάτρεις των γαλλικών γεύσεων! Σε αυτό το μάθημα εξασκούμαστε σε όλα έχουμε μάθει για να αποδώσουμε συνταγές υψηλής γαστρονομίας. Ετοιμάζουμε Κοτόπουλο με πουρέ parmentier, κρέμα τρούφας και γλάσο κρέατος (Guy Martin), Σπαράγγια με αυγό ποσέ και σως Hollandaise (Alain Ducasse) και Μύδια Lyonnaise με σάλτσα vin blanc (Alain Frechon). A la carte, μία παρεξηγημένη φράση… που αφορά τόσο στο service, όσο και στο μαγείρεμα που ακολουθείται στα εστιατόρια για παραγγελίες όπου τα πιάτα κοστολογούνται, παραγγέλνονται και σερβίρονται αυτόνομα. Συνταγές ιδανικά προσαρμοσμένες για a la carte service συνήθως κάνουν χρήση υψηλών θερμοκρασιών για να δημιουργήσουν γεύσεις στο απόγειο τους.
Εκπαιδευτής Chef: Μακρυμίχαλος Νίκος Πόντοι ΜΜ: 35
-Μόνο με προπληρωμή-
* Στο συγκεκριμένο μάθημα δεν γίνεται εξαργύρωση πόντων
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές