ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ STROGANOF
- Αφιέρωμα Μαρτίου
- Εθνική Κουζίνα
Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Κλασσική συνταγή της Ρωσικής Κουζίνας που υιοθετήθηκε σε όλον τον κόσμο χάρη στις μοναδικές γεύσεις που αφήνει.
Αν και συναντάμε αρκετές παραλλαγές του πιάτου αυτού, ωστόσο η βασική τεχνική και τα υλικά για το μοσχαράκι παραμένουν σταθερά.
Μοσχαράκι σωτέ μαγειρεμένο με μανιτάρια και κρεμμύδια σε σάλτσα με ξινή κρέμα (παραδοσιακά με κρέμα Smetana).
Το πιάτο αυτό αποτέλεσε ιδέα του Ρώσου διπλωμάτη, Alexander Stroganoff και η συνταγή έχει δεχθεί αμέτρητες παραλλαγές στα συνοδευτικά της, αλλά συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα διάσημα πιάτα της Παγκόσμιας Γαστρονομίας.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Πείτε μας το στόχο σας
ή καλέστε μας στο 2109882378 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@mathimatamageirikis.gr για να γνωριστούμε.